İçerik Sipariş Merkezi

Internet sitesi muhtevası yazarken emeline makul şeklinde hazırlanması devasa ehemmiyet taşır. Örneğin sitenin görev sayfaları için tek muhteva yazılması gerekiyorsa tabii olarak o hizmeti satın alabilmek isteyen şahıslar sizin oluşturduğunuz içerikler ile satın alma sürecinde kararlarını verecekler. Bu nedenle internet sitesi muhtevaları kendisi içerisinde çoğu dala ayrılmaktadır.
Anasayfa Yazısı 
Anasayfa yazısı ziyaretçinin site ile karşılaştığında ilk okuduğu yazılardır. Bu nedenle sitenin yazgınını de ana sayfada bulunan yazılar belirlemektedir. Ana sayfa yazısı yazarken kısa, net ve tesirli tümceler kullanmak gerekir. Eğer site görev veren tek işletme ise hizmetin çıkış noktalarını ya da başka firmalardan ayıran özelliklerine ana sayfa yazılarında yer verilmesi tesirli olacaktır.
Hizmet Sayfa İçeriği 
Hizmet muhtevaları ziyaretçinin satın alma sürecindeki kararlarını belirleyen içeriklerdir. Bunun için görev muhtevaları hazırlanırken alttaki kalıba makul şeklinde hizmetin tanıtımı ve ayrıntıları paylaşılır ise kalifiye tek görev muhtevası meydana çıkacaktır.
- Kısaca görev nedir?
- Hizmetin sebep yapıldığı
- Görev süreçleri
- Hizmetin detayları
- Hizmetin sağladığı avantajlar
- Hizmeti sebep bizden alması gerektiği ile ilgili bilgiler
Hakkımızda Yazısı 
Firmaların en fazla zorlandığı proses hakkımızda yazısı oluşturmaktır.
O nedenle profesyonel tek takviye alabilmek isterler. Hakkımızda yazısı hazırlarken firmanın etkinlik tarihinden, sebep kurulduğundan, uyguladıkları firma politikasından ve gelecekte bulunmak arzuladığı konumundan bahsedebilirsiniz.
Misyon ve Vizyon Yazıları
Birçok yerde görüldüğü ama mananına değin belki bilgili olmadığınız Görev ve Vizyon gerçekte firmanın hedeflerini ve emellerini okuyucuya aktardıkları alandır.
Misyon: Firmanın varlık nedenlerini, hangi gereksinimleri karşıladığını, kimlerin amaç kitlesi olduğunu belirtildiği alandır.
Vizyon: Firmanın ileride sebep tek konumda olmak istediğini ve hedeflediğini izah eden tek metindir. Gelecekte sebep olmak istediğini, bunun için neler yapılacağını bildiren tek nevi informasyondur.
Özel Başlıklı Yazılar 
Özel başlıklı yazılar hazırlanırken izahta istenilen verilere net şeklinde uyulması gereklidir. Eğer ki makale içinde tek mevzu belirtilip ondan bahsedilmesi istendi ise ve siz o konudan bahsetmediğinizde muhteva ve başlık tamamiyle ahenksiz olacak ve okuyucu muhtevada arzuladığı verileri bulamayacaktır.

Yorumlar